top of page

Taustalla

Tarina tarpeesta

Tuttu juttu. Omasta tarpeestahan moni tarina syntyy ja jalostuu sitten joksikin. Niin tämäkin. Kerrostalo kolmiossa 4 hengen perhe ja koira. Väestönsuojassa häkkivarasto. Isännällä kaikenlaista harrastustarviketta, mutteripurkkia ja vaimolla purnukkaa.  Mihinkä ne tavarat oikein saisi sopimaan, niin, ettei joka kerta tarvittaessa täytyisi kääntää "kaappeja ympäri"? Ja vieläpä sopimaan johonkin tavalla, että tarpeet olisivat helposti käytettävissä tai haettavissa, jolloin kynnys niiden käyttämiseen olisi myös mahdollisimman matala.

 

Osaltani helppokäyttöistä ja kulkuista tilaa ovat olleet vailla esimerkiksi kesän/talven kalastus- ja eränkäyntivälineet, sekä autonrenkaat, että rempantekotyökalut lataustarpeineen. Jawalta on myös puuttunut paikka missä sitä voisi kunnostaa. Vaimon harrastuksista soveltuvaa paikkaa ovat hakeneet monenlaiset kukkapurkit ja käsityötarpeet. Lisäksi perheellämme on kausittain arjessa vaihtelevaa hyödykettä, kuten suksia ja muuta saman luontoista kausitarvetta. Koirallemme tiibetinspanieli Näsälle (Työnjohtaja), joka on näkynyt instagram-videoissa, on sentään riittänyt yksi lelukori ja se on ollut yleensä olohuoneen nurkassa. Mutta näiden muiden em. hyötytilatarpeiden täyttämiseen olemme rakentaneet tiloja, jotka palvelisivat meitä, Sinua ja minua niissä arjen ja elon vaiheissa mitä meillä kullakin on. 

Tuukka

Varaus_kuva.jpg

Missiomme

Tarjota kohtuuhintaisia tiloja, johon on helppo kulkea. Ja tilat sopivat harrastuksista muuttoihin, sekä monentyyppisen tavaran säilytykseen. Koko ihmisen elinkaareen.

Varastohalli - Kuva1.jpg

Yritys

TammerVarastoa pyörittävä yrityksemme LN Invest Oy vuokraa ja kehittää tiloja niin asumisen- kuin monitoimitilaratkaisujen ympäriltä. Suomen asiakastieto on myöntänyt LN Invest Oy:lle Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatin vuosilta 2019-2024.

TEXTLEFT_BLACK_1080x265_edited.png
bottom of page